Chaptr2 B.V.

Oslo 12
299 LD Barendrecht, Netherlands
Standort

Chaptr2 begeleidt woningcorporaties in hun reis naar een succesvolle digitale toekomst. We begrijpen dat elke woningcorporatie unieke uitdagingen en doelen heeft, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van de betreffende woningcorporatie.

Onze expertise omvat het omzetten van ondernemingsplannen naar digitale strategieën, het selecteren en implementeren van nieuwe software, het verbeteren en digitaliseren van processen, het ontwikkelen van visies op digitale dienstverlening en vastgoeddata, het uitvoeren van projecten en het voorbereiden van beheerorganisaties op de eisen van de toekomst.

Bij Chaptr2 geloven we dat mensen de drijvende kracht zijn achter verandering. Daarom bieden we uitgebreide training, coaching en begeleiding “on the job” om corporatiemedewerkers digitaal fit te maken en het digitale DNA van de woningcorporatie te versterken. We sluiten hiermee bij voorkeur aan bij lopende (ICT) projecten, zodat we een integrale en pragmatische oplossing bieden.