Back to results

CAI Advies B.V.

CAI is een opleidingsinstituut met vaste medewerkers en part-time medewerkers. Hoofdvestiging is Rijswijk. Wij verzorgen opleidingen door geheel Nederland met een aantal voorkeurlocaties. Opleidingen zijn op basis van contract (inschrijving). Zowel opleiding op basis van open inschrijving als op basis van incompany bij bedrijven worden verzorgd.

Missie 
Flexibele cursussen verzorgen afgestemd op het niveau de deelnemer waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met wensen van de deelnemer en eventuele wensen van zijn werkgever.
Persoonlijke aandacht voor de deelnemer, ook na afsluiting van een cursus door onder andere het aanbieden van opfriscursussen, andere cursussen die bijdragen aan competentieverbetering  of examenvoorbereidingsessies.
Opleidingen en cursussen verzorgen in een gebied dat binnen een redelijk bereisbare afstand-tijd voor de student bereikbaar is.
Als praktijkerbinder studenten in een HBO of WO traject te begeleiden en te coachen en deze naast hun reguliere studie te ondersteunen en de link met de praktijk te leggen.
Aanbieden van ICT cursussen, classes en ander soortige opleiding van MBO tot en met een HBO niveau (bachelorclass) of WO niveau (masterclass).