StarTel B.V.

Lavendelheide 12 9202 PD Drachten, Netherlands
所在地

Startel is uw partner in ontwikkeling. Door onze klanten maatwerk te bieden wordt door iedere deelnemer op de meest efficiënte wijze het opleidingsdoel bereikt. Hier gaat een gedegen inventarisatie aan vooraf, waardoor het startniveau en het gewenste niveau van de deelnemer(s) vooraf altijd helder is.

We blijven in overleg met onze opdrachtgevers werken aan de meest optimale leervormen, waarbij we naast de traditionele lesmethoden tevens virtuele trainingen aanbieden en gebruik maken van leeromgevingen in de Cloud, elektronisch lesmateriaal en begeleiding op maat door de beste gecertificeerde trainers. Dit kan zowel op onze locatie in Drachten, als ook online of op locatie bij de klant.

Startel is gevestigd in haar eigen training- en examenlocatie te Drachten. Deze moderne en goed bereikbare A-locatie is direct gelegen aan de A7 en op loopafstand van het openbaar vervoer. Met 80 parkeerplekken naast het pand is er ook voldoende ruimte voor cursisten en examenkandidaten die met de auto komen.

En met het naastgelegen Van der Valk hotel Drachten zijn we niet alleen ICT opleider van het hoge noorden, maar innovatieve opleidingspartner voor mensen en bedrijven door heel Nederland.

De examenlocatie van Startel met 9 examenplekken, is voor Noord-Nederland uniek.