ICM Opleidingen & Trainingen

Joseph Haydnlaan 2A 3533 AE Utrecht, Netherlands
Ubicación

Waar ICM voor staat
Wij geloven dat het ontwikkelen van talent de wereld mooier maakt. En dat het beste in mensen naar boven komt als ze vertrouwen krijgen, zich erkend voelen en hun sterke kanten kunnen ontwikkelen en inzetten.

Dit gedachtegoed drijft ons als organisatie: we zetten ons dag in dag uit in om een positieve impact te maken. Op individueel niveau helpen we mensen zich te ontwikkelen en uitdagingen te overwinnen. Op team- en organisatieniveau werken we daarnaast aan het creëren van een positieve bedrijfscultuur, waarin medewerkers zich thuis voelen, gemotiveerd zijn en hun kwaliteiten gebruiken.

Waarvoor je bij ons terecht kunt
Wij bieden ruim 250 opleidingen aan binnen verschillende vakgebieden. Denk aan coaching, leiderschap en persoonlijke effectiviteit maar ook aan proces- en projectmanagement, HRM en Financieel Management. Ook verzorgen we maatwerk leertrajecten op team- en organisatieniveau. We richten ons op jouw leerdoelen, op jouw groei in je werk en op het plezier dat je daarbij ervaart. We dagen je uit om je eigen verwachtingen te overtreffen. Zo kom je verder dan je zelf dacht te kunnen komen.

Available Certifications