Forsa Advies BV

Laan van Zuid Hoorn 31 2289DC
Rijswijk, Netherlands
Location

Onze missie is ‘Nederland beter maken in projectmanagement’.

 

Transformatie door educatie

Door middel van uitstekende trainingen, coaching en advies bewerkstelligen wij samen met de klant duurzame ontwikkeling binnen de organisatie op het gebied van effectiviteit en efficiëntie.

Forsa Advies | Wij hanteren een persoonlijke benadering

Het woord ‘persoonlijk’ komt bijzonder vaak voor in de positieve ervaringen van onze oud cursisten.

Persoonlijke aandacht en begeleiding, kennis van de dagelijkse praktijk van de cursist en het meebrengen van eigen ervaringen als trainer, zorgen voor hoge beoordelingen.

Een uitstekende trainer | Werkzaam in de praktijk en 10+ jaar trainingservaring

Degene die de training geeft, kan de volledige ervaring maken of breken.

Een uitstekende trainer is een trainer waarmee je chemie hebt en die ver boven de materie staat. Onze trainers hebben allemaal 10+ jaar ervaring in het verzorgen van trainingen en het werken met projecten in de praktijk.

Zij gaan met hart voor hun vak en passie om anderen te helpen in hun ontwikkeling en zoektocht naar kennis en vaardigheden.

De gouden combinatie | Toepasbaarheid door certificering via praktische training

We bieden veel geaccrediteerde trainingen met de mogelijkheid tot certificering. Als je wilt certificeren is dat voor ons altijd een deel van het verhaal.

Een internationaal erkend certificaat is een uitstekend middel om naar klanten en andere belanghebbenden te communiceren dat je bepaalde kennis hebt opgedaan.

Ons streven is om deelnemers aan het eind van een lesdag echt iets mee naar huis nemen wat ze de volgende dag in kunnen zetten in de praktijk.

Geen verrassingen | Onze trainingen gaan door op locatie van voorkeur

Eén van de eigenschappen die Forsa Advies als opleider uniek maakt ten opzichte van andere opleiders is ons beleid met betrekking tot het laten doorgaan van trainingen op de datum en locatie waarop een deelnemer zich heeft ingeschreven.

Wij bieden trainingen aan op vier verschillende locaties verspreid over de Randstad en zorgen daarmee voor een uitstekende dekking voor een groot deel van Nederland: Den Haag (Rijswijk), Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

Doordat wij een beperkt aantal trainingslocaties hanteren voor het organiseren van onze trainingen kunnen wij een hoge mate van zekerheid bieden voor het laten doorgaan van trainingen.

Zo min mogelijk verrassingen dus.

Goede bereikbaarheid | Wij communiceren tijdig en duidelijk

Onze communicatieve bereikbaarheid wordt ook bijzonder positief gewaardeerd door cursisten. Tijdens kantooruren bieden we een goede telefonische bereikbaarheid en afhandeling van vragen.

De reactiesnelheid op e-mails is hoog, maar je kunt ook rechtstreeks met een van onze medewerkers chatten via de website.

Ook de communicatie met de trainer voor vragen tijdens of na de training verloopt eenvoudig.

Een goed advies | Een eerlijk advies

De adviseur van Forsa Advies is zelf een ervaren trainer op het gebied van projectmanagement en verandermanagement. Doordat de adviseur zelf ook alle trainingen volgt en stevige bedrijfskundige kennis heeft, kan deze adviseren over de beste oplossing voor het betreffende vraagstuk.

Bovendien kent de adviseur de trainers goed en kan hij/zij inschatten wie de best passende trainer of coach is voor het vraagstuk.